dimarts, 5 de juny del 2012

Mercat de Sant Pere



Ja es poden sol·licitar les parades per formar part del mercat de Sant Pere

A partir de la publicació al BOPB d'avui 5 de juny es poden presentar les sol·licituds per instal·lar una parada al futur mercat de Sant Pere de Tordera.
El reglament del mercat de venda no sedentària de Sant Pere, el Plec de Clàusules i les normes de concreció del procediment de concurrència competitiva, així com la instància per a la presentació de sol·licituds, es poden descarregar des d'aquest espai.
El futur mercat de Sant Pere tindrà lloc tots els dijous, entre les 9 h i les 14 h, en l'ambit dels carrers Emili Vendrell (des de la cantonada de carrer Barcelona) amb l'Avinguda Montseny.


La sol·licitud i la documentació per prendre part en el procediment poden presentar-se al Registre General de l´Ajuntament, a la Plaça de l´Església, 2, de Tordera, en horari de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 hores. El termini per a la presentació finalitzarà el 5 de juliol. A partir d'aquesta data es reunirà la comissió organitzadora del mercat per ubicar les parades que han sol·lictat ocupació de via pública i es traslladarà a la Junta de Govern per a la seva aprovació definitiva. Si els tràmits segueixen el ritme establert, el mercat podria estar en marxa durant el mes de juliol.
Al web de l'Ajuntament de Tordera hi trobareu més informació www.tordera.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada