dilluns, 19 de desembre de 2011

Èxit de participació en el pessebre vivent

Al llarg d'aquest cap de setmana més de 1200 persones adultes han passat pel pessebre vivent que l'associació de veïns conjuntament amb la Parròquia i l'ACR Pere Cot hem organitzat amb molta il·lusió i esforç. A aquestes dades cal sumar-hi els gairebé 120 participants entre col·laboradors i figurants i tot els nens i nenes menors de 10 anys que van poder accedir al recinte del pessebre vivent de forma gratuïta per tal de lliurar la carta al missatger reial.

Des de l'organització donem les gràcies a tothom qui ha participat i col·laborat en el muntatge i ha fet possible la realització d'aquest pessebre vivent. Agrairíem que ens fessiu arribar els vostres comentaris, tan els bons com els dolents. Nosaltres ens els prendrem de forma constructiva per tal de millorar en les properes edicions. Així com també, tothom quehagi pres fotografies i ens les vulgui fer arribar ho pot fer a través del correu electrònic de l'entitat: veinssantpere@gmail.com.

Tots plegats fem coses pel barri i pel poble. Gràcies una vegada més per compartir aquesta experiència amb nosaltres! Hem fet molt bona feina!

2 comentaris:

  1. Moltes felicitats, ara a seguir treballant amb força!

    ResponElimina
  2. ha valgut la pena del esforÇ em de seguir treballan per intentar millorar. moltes felicitats a tots. BON NADAL I FELIç ANY NOU 2012.

    ResponElimina